Kombiden Sıcak Su Gelmiyor

Manisa kombi bakım servis hizmeti ve kalitesi ile kombi arızasının giderilmesi için servis vermektedir. Kombinin sıcak su vermemesi içinde bulunan ısıtma sensörleri ile ilgili arızadan kaynaklanmaktadır. Tribün parçasında meydana gelen eskime sıcak su kullanımına izin vermemektedir. Aynı zamanda sıcak su sensörü, kart ve fan da meydana gelen arızalanma kar sıcak su kullanımını engelleyen arızalardır. Bu parçalardan hangisinde arıza ve hasar oluştuğu ancak servis tarafından yapılan müdahale ile öğrenilecektir. Kombi için servis çağrılması ve sıcak su kullanımının tekrar sağlanması konusunda destek alınmalıdır. Uygun fiyatlarla değiştirilen parçalara garanti süresi de verilmektedir.

Kombi Sıcak Su Arızası İçin Etkili Çözüm Yöntemleri

Kombi bakım yıllık periyotlar halinde yapılmalıdır. Çok uzun yıllar boyunca aynı kombiyi kullanmak isteyen kullanıcıların yapması gereken yöntemlerden biri de kombi bakımlarını aksatmadan yol içinde yaptırmaları gerekmektedir. Kombi bakımları sırasında servis tarafından kombi de oluşan farklı sorunlara da müdahale edilerek kullanıcıya bilgi verilmektedir. Kullanıcı tarafından onay gelmesi durumunda parça değişimi yapılmaktadır.

Manisa petek temizleme peteklerde oluşan sorunlara çözüm bulunması amacıyla yapılmaktadır. Bir tesisatın kullanımı sırasında zaman içinde peteklerde giden suyun seviyesinde azalma meydana gelir ve petekler yarı ısınıp yarı soğumaya başlar. Petek temizleme işlemi ile bu sorunlar ortadan kalkarak kaliteli ısınma sağlanır. Özellikle kış aylarında petek konusunda sorun yaşayan kişi sayısı da oldukça fazla olmaktadır. Zamanında peteklerde temizleme yaptırılması önemlidir. Soğuk havalarda bu tür işlemlerin yaptırılması yoğunluk nedeni ile aksatılabilir.

manisa kombimanisa tesisatreglaj ayarı
Comments (0)
Add Comment