Tatile Giderken Tesisatınızı Hazırlayın

0 20

Tatile giderken tesisat sorunları ile karşılaşmak istemiyorsanız gerekli müdahaleleri yapmanız gerekiyor. Öncelikle evinizden uzun süre uzak kalacaksanız ana su kaynağınızı kapatmanız gerekir. Borulardan su kaçağı veya tesisatın zarar görmesi gibi durumları ana vanayı kapatmanız engelleyecektir.

Bunun dışında kombi için de aynı önlemi alabilirsiniz. Kombi içerisinde biriken havanın alınması ve mevcut barının da kontrol edilmesi dönüş sonrasında tatsız durumlar ile karşılaşmanızın önüne geçecektir. Kombi tesisatında da su boruları olduğu için kombinin de su tesisat bağlantılarının vanalarını kapatmayı ihmal etmemelisiniz.

Su kaynağınız her ne kadar vana üzerinden kontrol sağlanıyor olsa da müstakil evlerde görülen ana vanayı bularak su akışını kesmeniz gerekir. Ana vana yerine sadece musluk bağlantıları üzerinden yapılacak olan müdahaleler gerekli önlemleri almanız için yeterli olmaz.

Son olarak balkon, teras veya bahçe gibi alanlarda bulunan giderlerinizi temizlemeniz ve mümkünse koruma altına almanız dönüşte tıkanıklık gibi sorunlarla da karşılaşmanızı önleyecektir.

Klozet giderini ise kapatmamanız tavsiye edilir. Çünkü klozetin içindeki su çekildiğinde etrafa ağır bir koku yayılabilir. Klozetin içinde suyun bulunması kokuların yayılmasını engeller.

Tüm tesisat bakım ve sorunlarınızı gidermek için ise Manisa tesisatçı tarafından sunulan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Bu sayede hızlı şekilde sorunlarınız ortadan kalkacak ve tesisat açısından rahat nefes alabileceksiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHemen Ara 0551 043 94 99