Klozet Su Kaçırma Sebepleri Neler?

0 18

Klozetin su kaçırması gündelik hayatı olumsuz olarak etkileyen hem maddi hem de manevi olarak zarara neden olan bir durumdur. Yaşanan bu problemin çözülebilmesi için uygun ekipmanlarla alana müdahale edilmesi gerekir. Teknolojik olarak geliştirilmiş dedektörler sayesinde problemin yaşandığı alan net bir şekilde tespit edilir. Suyun sızıntı sebebinin nedeni, gerçekleşen su kaçağının ana temeli tespit edildikten sonra çözüme dönük olarak yapılması gereken bir süreç başlatılmaktadır.

Klozetin Zemin Üzerine Neden Su Kaçırır?

Banyo tesisatında yaşanabilecek problemler klozet su kaçırma durumu ile karşılaşmaya neden olmaktadır. Özellikle alaturka tuvaletlerde karşılaşılan su sızıntı problemleri farklı nedenlerden dolayı oluşum gösterir. Çoğu kez klozet taşının monte edilmesi sırasında zemine tam olarak yerleştirilmemesi su sızıntılarına neden olur. Burada klozetin alt kısmında yer alan pimaş borusu açıkta kalacak ve bu boşluktan su sızması gerçekleşecektir.

  • Klozetin montajlanması sırasında vidanın doğru bir şekilde sıkılmaması
  • Klozet içerisinde yaşanan tıkanıklık problemi
  • Uzun yıllar kullanılan vidaların pas tutmuş olması ve sonucunda gevşemesi
  • Klozette yaşanan kırıklık, anlık olarak müdahale edilemeyen arıza durumu
  • Klozet ile bağlantısı bulunan pimaşların tıkanması veya eskimesi
  • Klozetin içerisindeki rezervuar alanlarında yaşanan problemler
  • Su tesisatında yaşanan genel problemler
  • Klozet zemininde malzemenin eskimesi veya kalitesizliğinden kaynaklı olarak yaşanan sızıntı problemleri

Klozetin su kaçırmasına neden olabilecek sebepler arasındadır. Manisa su tesisatçısı ev ve işyeri tesisat alanlarında oluşabilecek su kaçaklarının doğru bir şekilde tespit edilmesini sağlamaktadır. Tespiti sırasında teknolojik cihazlardan faydalanılarak alanı kırıp dökmeden daha profesyonel bir şekilde temiz bir çalışma hizmeti sunmaktayız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHemen Ara 0551 043 94 99