Kombi Basıncı Neden Düşer?

0 36

Kombi basıncı normal bir kullanım sonrasında genel olarak basınç düşme sorununu 6 ay içerisinde yaşamaktadır. Yeni kombilerde kullanım öncesinde kombi hava basıncı genleşme tankı üzerinden tamamlanarak çalışır teslim edilir. Yeni bir tesisatta sahip kombilerde tesisatta sorun olmaması durumunda kombi Basıncı 6 ay işe 8 ay arsında düşmeye başlar. Tek bir zamanda oluşan bu düşme sonrasında kombiye tekrar su verilerek basınç yükseltilir. Sorunun sürekli olarak devam etmesi ve su basma olmasına rağmen 1 saat içimde kombi basıncının düşmesi tesisatta kaçak olduğunu göstermektedir. Tesisat kaçakları doğru kurulumun ve ürün kullanımının yapılmaması durumunda ortaya çıkmaktadır. Tesisatçı tarafından yapılacak olan müdahale sonrasında kaçak tespit çalışması başlatılır ve kaçağı yeri belirlenir.

Kombi Basıncının Düşmesi Konusunda Gerekli Bilgiler

Kombi basıncının düşmesi sık olarak görülen yaygın sorunlar arasında yer almaktadır. Düzenli aralıklarla kombiye sürekli olarak su basmak ve basıncın yükseltilmesi sağlamak normaldir ancak normal olarak kabul edilmeyen nokta anında basıncın düşmeye başlamasıdır. Genleşme tankın da hava olmaması durumunda kışın petek kullanımı sırasında basınç seviyesi sürekli olarak yükselmeye başlar. Peteklerin kapanmadı ile birlikte basınç düşer bu sorun tank nedeni ile oluşmaktadır. Tesisatta oluşan kaçak sorunlarında ise hemen düşme gerçekleşir ve su doldurma başarısız olur.

Manisa su tesisatçısı kombi basıncı ve düşmesi konusunda gerekli donanım ve bilgiye sahip adreslerden biri olmaktadır. Tesisat kaynaklı olarak oluşan sorunların çözümü için tesisatçı aranması gerekir. Tesisat ustası tarafından akıllı cihazlar kullanılarak kombi tesisatında kaçak olan nokta zaman içinde saniyeleri bulmadan hemen tespit edilir. Alanın kırılmadan kaçak içim çözüm yolu bulunması için çalışmalar başlatılır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHemen Ara 0551 043 94 99