Sıhhi Tesisat Acil Durum Nedir?

0 48

Evinizin sıhhi tesisat sistemi gözden uzaktır ta ki bir sorun olana kadar. Taşan bir tuvalet veya bir lavabo taşması sizi bir anda telaşa atabilir. Ancak tesisatınız konusunda paniğe kapılmadan önce, gerçek bir tesisat sorununuz olup olmadığını veya bekleyebilecek bir tesisat sorununuz olup olmadığını belirlemek için bu ipuçlarına göz atın.

Su Akışını Durdurabilir Misiniz?

Taşan tuvaletler veya bir lavabo sızıntısı söz konusu olduğunda, bu armatürün su kaynağını kapatmanız herhangi bir hasarı hemen durdurabilir ve sorunu çözmek için bir profesyonel planlamak için size biraz zaman kazandırabilir.

Sızıntı Damlama Mı Sel Mi?

Damlama çeşidinden daha fazla olan sızıntılar için, bir kova alın ve suyu tutun, böylece planlı bir onarım yapmak için bekletebilirsiniz. Sızıntınız kovayı çabucak dolduruyorsa, o acil durum numarasını aramak ve bir tesisatçıyı hemen çağırmak daha iyidir.

Sağlık Sorunu Var Mı?

Su, özellikle sağlık sorunları olan insanlar evde yaşıyorsa çok önemlidir. Bir sıhhi tesisat sorunu nedeniyle suya erişim azaldığında veya su ısıtıcınız arızalandığında, bu sorunlar acil durumlar olarak kabul edilebilir.

Sıhhi Tesisat Armatürü Olmadan Yapabilir Misiniz?

Bozuk tuvaletler veya tıkanmış lavabolar, siz bir tesisatçıya soruna bakması için randevu verene kadar “arızalı” olarak işaretlenebilir.

Borunuz Patladı Mı?

Patlama boruları binlerce litre suyu serbest bırakabilir ve evinize büyük zarar verebilir. Patlayan boruya giden su beslemesini durduramıyorsanız veya tüm evin ana su beslemesini kapatmanız gerekiyorsa, acil durum uzmanını aramanın zamanı gelmiştir. Manisa su kaçağı tespiti sayesinde hem sızıntıları hem de kaçakları hızlı şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHemen Ara 0551 043 94 99