Robot ile Hangi Tıkanıklıklar Açılır?

0 8

Robotla tıkanıklık açma çalışması ana gider hatlarında ya da logar borularında yapılır. Bunun yanında lavabo boruları için de tıkanıklık açma işlemleri yapılmaktadır. Özellikle ana gider hatlarında tıkanıklığın yerini bulmak zor olduğundan bu türden boruların tıkanıklık işlemlerinin yapılması için robotla tıkanıklık açma yöntemi kullanılır. Ana gider hattının tıkanması tüm binayı olumsuz etkileyecektir. Aynı zamanda çevreye kötü kokuların da yayılmasına yol açar.

Robotla gider tıkanıklığı açma işleminde en yakın olan tuvalet girişinden logar kuyusuna kamera ile inceleme yapılır. Bazı durumlarda ise logar kuyusunun yeri tam olarak bilinmez. Bu gibi durumlar söz konusu olduğunda ise detektör cihaz ile müdahale edilir.

Detektör cihaz kullanımı profesyonel deneyim gerektirmektedir. Bu cihaz ile logar kuyusu arama çalışmaları mutlaka uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Logar kuyusu tespiti yapıldıktan sonra ise ilk olarak logar kuyusunun içi kontrol edilmektedir. Uzun süreli logar kuyusu bakımı olmamış alanlarda logar kuyusunun içi pislik ile dolu olabilir. Bu biriken pislik suyun geri tepsime yol açar ve tuvaletten de su taşması meydana gelir.

Eğer logar tıkanıklığının giderilmesi için temizlik yapmak gerekiyorsa deneyimli ekip tarafından temizlik işlemleri yapılır. Kameralı özel görüntüleme cihazları ile birlikte boruların içi tuvalete kadar kontrol edilerek kuyu ve tesisatındaki tüm sorunlar da tespit edilmektedir. Manisa su tesisatçısı sayesinde işlemler sorunsuz tamamlanır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHemen Ara 0551 043 94 99