Su Sızdıran Tuvalet Ciddi Bir Sorun mu?

0 11

Sürekli çalışan bir tuvalet bir sorundur ve düzeltilmesi gerekir, ancak genellikle ciddi bir acil durum değildir. Bazı durumlarda, düzeltilmesi fazla zaman almayan ve profesyonel bir tesisatçıya güvenmeyi gerektirmeyen basit bir problemdir.

Tuvaletin basma kolunu sallarsanız ve bu sorunu çözerse, muhtemelen yanlış olan tek şey tankın altındaki yanlış hizalanmış bir kanatçıktır. Kanat, suyun hazneden geçmesine izin vermeye devam ederse, su seviyesinin yeterince yükseldiğini kaydetmeyeceğinden, tuvalet tankı sürekli olarak yeniden dolduracaktır. Sorun tekrar ortaya çıkarsa ve geçici olarak çözülebilirse, kanat bozuluyor olabilir ve değiştirilmesi gerekiyor olabilir. Bunun için bir tesisatçı arayabilirsiniz.

Daha Büyük Sorunlar

Herhangi bir nedenle tuvalet taşmaya başlamadıkça, ki bu da başka sorunların meydana geldiğini gösterir – çok acele etmenize gerek bulunmuyor. Tuvalet, evinizde en çok suyu kullanan iç mekan armatürüdür, bu nedenle besleme hattından su akıtıyorsa, aylık su faturalarında istenmeyen bir artışa katkıda bulunacaktır.

Soruna başka bir sebep şamandıranın (eski tuvaletler) veya doldurma vanasının (daha yeni tuvaletler) su akışını kapatmamasıdır. Kapağı açıp valfin etrafında sallayabilir veya suyu kapatması için yüzebilirsiniz, ancak bunun uzun vadeli bir çözüm olması muhtemel değildir. Doldurma vanasını değiştirmek için bir tesisatçı ile çalışmalısınız. Son olarak, tankın kendisi sızdırıyor olabilir: Tuvaletin tabanında su birikintisi görüyorsanız, bunun nedeni büyük olasılıkla budur. Tuvalete giden besleme vanasını kapatın ve Manisa Tesisatçı ile iletişime geçin.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHemen Ara 0551 043 94 99