Logar Temizleme Yapım Aşamaları

0 10

Logar temizleme düzenli bir şekilde yapılmadığı takdirde çözülemez tıkanıklıklar meydana gelebilir. Bu tıkanıklıklar ise çevrede geniş bir alanı rahatsız eder. Çevreye mikrop ve koku yayar. O bölgede yaşayan kişilerin hayat kalitesini oldukça düşürür. Logar çevresinden çok yoğun kokular geliyorsa tıkanıklık oluştuğu tespit edilir. Bu nedenle bir an önce tıkanıklığın açılması ve temizliğinin yapılması gerekir.

Logar Temizliği

Kameralı logar açma, temizlik aşamalarında en çok kullanılan yöntemdir. Bu şekilde hem daha hızlı bir şekilde tıkanıklık açılır hem de her detay dikkatlice temizlendiği için uzun süre tıkanıklık oluşmaz. Logar temizliği yapmak için ilk olarak tıkanıklığın ve sorunun nereden geldiği tespit edilmelidir. Bu da herhangi bir kırıp dökme gerçekleştirmeden kameralı cihazlar tarafından tespit edilir. Daha sonra temizleme ekipleri tıkanıklığın olduğu bölgeye müdahale yapabilir. Kameralı cihazlar sadece tıkanıklığı tespit etmez aynı zamanda ne tür maddelerle tıkandığını da tespit eder. Böylece borular içerisine gönderilen temizleme maddelerinin de içeriği değişir. İlk temizleme işlemi tamamlandıktan sonra cihaz ile yeniden boruların içerisine bakılır. Yapışmış ve ilk temizlemeyle geçmeyen maddeler için 2.kez temizleme işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede uzun süre tıkanma yaşanmaz.

Manisa tesisatçı logar temizliğini kameralı sistem ile yapar. Böylece o bölgede yaşayan kişiler logardan gelen kötü kokudan ve mikroplardan uzun süre uzak kalır. Logar temizleme oldukça zahmetli bir işlem olduğu için profesyonel bir ekip tarafından yardım almak gerekir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Call Now ButtonHemen Ara 0551 043 94 99